top of page
Buitenmeubels herstofferen

Buitenmeubels herstofferen

Outdoor meubels en kussens voor op uw terras

Een complete tuinset, kussens voor tuinmeubelen of comfy lounge set op maat laten maken? Niet alleen voor zetels en kussens voor uw interieur, ook voor buitenmeubels in steigerhout en hoogwaardige buitenkussens kunt u bij De zetelfabrikant aankloppen. 

Kwaliteit verzekerd

Onze buitenkussens worden vervaardigd met Sunbrella-stoffen, Outdoor Wicker vlechtwerk en DryFeel-schuim. Sunbrella-stoffen en Wicker zijn uv-bestendig, kleurvast, waterafstotend en schimmelbestendig: ideaal voor buitengebruik en dat het hele jaar door. Ook het open cel DryFeel-schuim met ademende structuur leent zich perfect voor outdoor, dankzij de anti-rot, schimmelwerende, waterdoorlatende en sneldrogende eigenschappen.

Buiten zitten in alle comfort

Onze buitenmeubels en buitenkussens worden met veel zorg vervaardigd en zijn geschikt voor elke buitenruimte. De zetelfabrikant zorgt steeds voor oplossingen op maat en wij bieden u een exclusieve collectie outdoor-stoffen aan. Onze buitenkussens kunnen stuk voor stuk aangepast worden aan uw persoonlijke smaak en interieurstijl. Wij luisteren graag naar uw wensen en vertalen die naar elk meubelstuk. Zo kunt u genieten van een ultiem lounge zitcomfort in eigen tuin of op uw terras.

  • Tuinset of lounge set op maat

  • Kussens voor tuinmeubelen en lounge set

  • Vervaardigd uit materialen voor buiten

  • Waarborg van 3 jaar

  • Eigen atelier

  • Eigen dienst voor levering en afhaling

Buitenmeubels herstofferen
Atelier van het familiebedrijf De zetelfabrikant

Tuinset of lounge set op maat, kussens voor tuinmeubelen, tuinkussens op maat en lounge kussens bij De Zetelfabrikant in Zonhoven, Limburg.

Contacteer ons voor een vrijblijvende, gratis offerte!

bottom of page