top of page
Renoveren en herstofferen van bioscoopstoelen

Renovatie van bioscoopstoelen

Bekleding vernieuwen of volledige renovatie van stoelen

Voor elk maatwerk kunt u bij ons terecht. Zo kunt u ons inschakelen voor het vakkundig vervangen van het schuim, het herbekleden van bioscoopstoelen en het ontwerpen van op maat gemaakte stoelen. Onze stoelen zijn trouwens ergonomisch ontworpen om de zithouding te verbeteren: geen overbodige luxe in een bioscoopzaal, aula, theater of vergaderzaal waarin bezoekers vaak urenlang gekluisterd aan hun stoel zitten. Bovendien maken wij gebruik van antibacteriële stoffen die voldoen aan de hoogste officiële normen, vergezeld van een labo attest op aanvraag. 

  • Herstellen en stofferen van alle stoelen

  • Waarborg van 3 jaar

  • Eigen atelier

  • Kennis en vakmanschap

  • Oplossingen op maat

  • Eigen dienst voor levering en afhaling

Renovatie van bioscoopstoelen

Bioscoopstoelen, aulastoelen en meer

De zetelfabrikant ontwerpt en vervaardigt zitmeubelen in de meest uiteenlopende settings. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het ontwerpen, vernieuwen, renoveren en stofferen van alle soorten zitmeubels, zoals bioscoopstoelen of cinemastoelen, concertzaalstoelen, theaterstoelen, aulastoelen, stoelen voor conferentiezalen, stoelen voor vergaderzalen, en stoelen voor seminariezalen. Ook als het bijvoorbeeld om oncomfortabele of oude cinemastoelen gaat kunnen wij deze heropwaarderen en het comfort verbeteren.

Atelier van het familiebedrijf De zetelfabrikant

Neem contact op met De zetelfabrikant in Zonhoven, Limburg voor meer informatie en/of een vrijblijvende gratis offerte voor de renovatie van bioscoopstoelen, aulastoelen en andere stoelen. 

bottom of page