top of page
Renoveren van het interieur van mobilhomes en caravans

Het interieur van uw mobilhome of caravan renoveren

Kussens en matrassen voor mobilhomes en caravans op maat 

Op zoek naar kussens of matrassen op maat voor uw mobilhome of caravan? De zetelfabrikant zorgt ook onderweg voor een optimaal zitcomfort, steeds aangepast aan uw persoonlijke noden. Een dikke mobilhome matras, een dun caravankussen, een opvouwbare matras, orthopedische matrassen of kussens, vochtregulerend schuimrubber en stoffen tegen muffe geuren… Aan u de keuze! Alles gebeurt dus volledig op maat van de klant, in eigen atelier.

Bestaande kussens of matrassen verbeteren

Kan u de slaap maar niet vatten op een harde matras in uw mobilhome of caravan of hebben uw kussens of matrassen hun beste tijd gehad? Naast nieuwe kussens en matrassen leveren we ook maatwerk in het verbeteren van bestaande kussens en matrassen. De originele kussens overtrekken, schuimrubber op maat ter plaatse vervangen, een bank bekleden met nieuwe duurzame en uv-bestendige stof, vochtregulerend, bijpassende kussens maken, … Wij kunnen het interieur van uw mobilhome of caravan volledig op maat renoveren.

Uniek in België: stoffering + creatie van kussen of matras

Waarin De zetelfabrikant het verschil maakt: alles gebeurt in eigen beheer. We leveren maatwerk in de stoffering en de creatie van kussens en matrassen. Zowel de binnen- als buitenkant van uw zit- en slaapmeubelen kunnen wij renoveren in de beste kwaliteit. 

  • Specialist in interieurrenovatie van mobilhomes

  • Renovatie of heropwaardering met oog voor details

  • Persoonlijk advies op maat

  • Waarborg en garantie van 3 jaar

Renovatie interieur mobilhomes
Atelier van het familiebedrijf De zetelfabrikant

Het interieur renoveren van uw mobilhome: contacteer De zetelfabrikant in Zonhoven, Limburg voor meer informatie en/of een vrijblijvende gratis offerte!

bottom of page