top of page
Stofferen en herstofferen van stoelen

Stofferen en herstofferen van stoelen

Een stoel heropwaarderen?

Bij meubelstoffeerder De zetelfabrikant kunt u terecht voor het stofferen en herstofferen van allerlei soorten stoelen. Wij hebben een jarenlange ervaring in het stofferen van stoelen en zetels en zorgen ervoor dat uw oude of versleten stoelen er weer als nieuw uitzien en comfortabel zitten. Soms vertellen klanten ons zelfs dat ze beter zitten dan bij de aankoop. Hiervoor werken we met eigen schuimrubber op maat.

Comfort waar u graag voor gaat zitten

Hebt u stoelen staan die nog mogen gezien worden, maar zitten die niet bepaald comfortabel? Ook daar heeft De zetelfabrikant een antwoord op. We kunnen bestaande stoelen aanpassen om het zitcomfort te verhogen. De juiste afstemming van kwaliteiten in een bestaand model zorgen voor een optimaal zitcomfort. Ook wanneer u bijvoorbeeld vlotter wil rechtstaan kunnen wij uw stoel aanpassen.

Nieuwe kussens voor uw stoelen

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het maken van nieuwe kussens voor uw stoelen. We maken deze kussens volledig op maat, zodat ze perfect aansluiten bij uw verwachtingen en interieur. Samen zoeken we uw gewenste stof uit. We kunnen uw nieuwe kussens maken naar het oude model en tot in de puntjes afwerken.

Designstoelen

Hebt u een klassieke of moderne designstoel? Een unieke stoel in een speciale vorm? Ook het hoogwaardig herstofferen van originele designstoelen is echt vakwerk voor De zetelfabrikant. Een andere kleur, een afwerking in stof of leder, de vulling vervangen? Wij stofferen uw designstoel met de grootste zorg en met respect voor de originele uitstraling, labels, vormen en andere designelementen. 

  • Waarborg van 3 jaar

  • Eigen atelier

  • Oplossingen op maat voor alle zitmeubelen

  • Eigen dienst voor levering en afhaling

(her)stofferen van stoelen
Atelier van het familiebedrijf De zetelfabrikant

Of u nu een enkele stoel of een hele set wilt laten (her)stofferen, De zetelfabrikant uit Zonhoven, Limburg staat voor u klaar.

Neem gerust contact met ons op voor meer info en een vrijblijvende offerte!

bottom of page